Electronice second hand

Acum ceva mai mult timp am lucrat la un magazin second hand de mobila. Printre mobila mai aducea patronul si alte produse (nu aducea si haine, spre dezamagirea mea), dar aducea electronice din cand in cand. Uneori aducea imprimante second hand din Germania, alte ori frigidere sau te miri ce cuptor de gatit electric.

Ce mi-a ramas in cap, din acea perioada, e ce usor, ca si firma mica, iti poti lua aparatele electrice de care ai nevoie. Nu o data s-a intamplat sa vina cate-o firma pe acolo si sa se intereseze daca mai avem monitoare ieftine sau daca avem imprimante. Evident ca le vindeam cu chitanta / factura, deci nu era problema pentru ei.

Acuma nu mai e magazinul, dar am gasit site-uri online de unde iti poti cumpara produse electronice second hand. Nu ma refer de la persoana fizica, gen tocmai sau olx, ci firma organizata, care sa dea si garantie.

Fratele meu i-a cumparat mamei mele un computer second hand de pe un astfel de site si merge excelent, la un pret mult mai mic fata de unul nou. Are si garantie si a primit si transport gratuit. Acum ceva timp a scapat, din greseala, niste suc de portocale pe el. Era inchis si nici nu l-a pornit pana nu a ajuns la garantie. L-au luat, l-au curat, l-au adus inapoi si merge si acuma. E bine sa ai garantie si service la produsele cumparate, fie noi, fie second hand. Recomand sa luati in considerare acest fapt cand faceti o achitizie de produs.

Asa ca, daca va ganditi sa deschideti o firma noua, dar mica si bugetul e limitat, o optiune ar fi sa va uitati dupa electronice second hand. Se aplica si pentru persoane fizice daca aveti nevoie de ceva si nu va e neaparat sa fie nou. Noi cautam momentan un laptop second hand, asa mai bunicel.

Comments

comments

Leave a Reply