Joburi in Timisoara

Probabil ca stiti deja ca eu sunt de prin Timisoara, mai exact locuiesc undeva pe langa Timisoara, dar am facut facultatea si masterul in orasul de pe Bega. O vreme eram convinsa ca e orasul unde vreau sa locuiesc pentru totdeauna, sa ma mut acolo si sa lucrez acolo (caci da, am stat la camin, nu am avut propria mea locuinta sau chirie). Acuma lucrurile stau mai altfel, mai ales de cand am descoperit Deva si cat de micuta si cocheta si linistita e. Are avantajele de oras (Auchan, McDonalds, cafenele si urmeaza sa primeasca si un mall nou cu KFC, H&M si cinematograf), dar nu are oboseala si galagia si feelingul ala e oras mare pe care il are Timisoara. Cu toate astea, ma uit din cand in cand dupa joburi in Timisoara, pe cat de frumoasa e Deva, pe atat de lipsita de oportunitati e.

Mai repede gasesti locuri de munca in Brasov, bine platite si interesante (ma refer aici la ceva in domeniul meu, nu la locuri de munca la fabrica, care sunt ok, dar nu sunt ce caut eu) decat in Deva. Sper totusi ca acel mall sa reimprospateze aerul pe acolo si sa ofere mai multe posibilitati si poate si mai multa lume sa ramana in Deva si sa nu mai plece in alte orase.

Oricum, daca lumea vrea sa isi caute un loc de munca, luna ianuarie e, dupa parerea mea, cea mai buna luna pentru asa ceva. Hipo are tot felul de oferte si variante de locuri de munca. Am vazut pana si optiuni de angajare in strainatate – Dublin – pentru Allstate. Am inteles ca ei cauta persoane care se pricep la programare, mobile apps si altele de genul, cu sau fara experienta. Daca m-as pricepe, ah ce fain ar fi. Am auzit si am vazut ca e un oras tare frumos Dublin.

Comments

comments

Leave a Reply