Ma gandesc sa imi iau pat nou

Stiati ca in Bucuresti exista o minunatie de magazin care vinde tot ce ai nevoie pentru un somn linistit? Ii spune Somproduct si are de toate – de la saltele cu memory foam (cred ca v-am zis povestea cu Comic Con si ce bine am dormit pe o astfel de saltea, bine eram si foarte obosita, dar totusi, a fost incredibil de odihnitor somnul pe acea saltea).

De data asta le-am vizitate site-ul ca sa ma uit dupa niste paturi. Ma gandesc sa renunt la mobila de liceu/ clasa a V-a din camera si adopt ceva mai de adult, plus m-am cam plictisit de mobila alba si covorul rosu, respectiv de aranjarea asta din camera. Nici patul nu e cum trebuie. Nici nu e pat, ca e o canapea extensibila, care e ok pentru somn, dar totusi nu se compara cu un pat.

Problema la mine in camera e cu spatiul, e o camera mica si am nevoie de birou, de fapt am nevoie de doua birouri, plus dulapuri, asa ca nu prea stiu unde sa asez un pat pentru doua persoane. As putea sa schimb cum is asezate birourile si ar fi mai mult spatiu, dar inseamna sa renunt la niste dulapuri. Mai exact dulapurile unde isi tine my sun and stars hainele si eu deasupra lor produsele cosmetice si alte cele.

M-am uitat si dupa saltele online, ca doar nu o sa cumpar doar cadrul de pat si suportul de saltele, am nevoie si de saltea. Acolo e destul de simplu de decis, iau ceva cu memory foam, ceva cu antialergic si care sa mearga cu dimensiunea patului.

Ah, de ar fi putin mai lata camera mea, de lunga e destul de lunga, dar imi e ca daca pun un pat de 168cm latime, nu prea ramane mult loc in stanga si dreapta. Ar ramane daca l-as aseza pe mijlocul peretelui (pe latimea camerei), dar unde mai pun dulapurile? Asa ca nu prea imi vine sa il pun lipit de perete, ca cel care doarme acolo sa nu se poata misca si sa fie blocat si caloriferul si accesul la geam.

Trebuie sa studiez bine problema si cum sa fac, ca incet, dar sigur, patul pe care dormim acuma o sa se destrame si nici nu e asa sanatos sa tot dormim pe “salteaua” de la canapea. Aveti idei de asezare in spatiu? (da ar merge pat ascuns in dulap, dar nu e asa de elegant).

Comments

comments

Leave a Reply