Tot despre stilul nou de imbracaminte

Asta e un fel de continuare la articolul de ieri, in care ziceam de Serena van der Woodsen, azi mi-am amintit de alte hainute care lipesc din garderoba mea si care ar aduce un plus la stilul care vreau sa il adopt.

De curand am facut curatenie in dulap, asa curatenie de iarna, si am donat majoritatea puloverelor pe care le aveam. Mentionez ca e vorba de pulovere de dama pe care le detin, pentru ca am si cateva unisex, si ma refer la acele pulovere cu gluga care trebuie sa le ascund la mami in dulap si sa nu le mai iau de acolo (poate le poarta ea, cred ca ii sunt bune). Deci, mai am cateva bluze care imi sunt bune, cele donate ori imi erau mici ori nu imi placeau, si cum nu le-am purtat aproape niciodata (le-am primit pe majoritatea), am zis ca mai bine le dau cuiva care se bucura de ele.

Pe langa pulovere, bluze si alte tricouri mai am nevoie de camasi de dama. Daca cumva e nevoie sa merg la un interviu de angajare…ah, nu doar la interviu sau o ocazie oficiala, pot sa port camasa si cu alta ocazie, mai ales daca e mai casual sau daca e flannel shirt (in carouri si moale, de iarna). Am tot cautat asta iarna una din aia, dar nu am gasit nimic ce sa imi placa sau care sa imi stea bine. Stiti cum e, marimea o fi buna, dar daca nu sta cum trebuie, nu are rost sa cumperi. Plus nu stiu exact ce nuante as vrea, daca sa fie in carouri.

Am gasit cateva modele frumoase de pulovere pe http://www.fashionagenda.ro/ si vad ca au si rochite si camasi. Mai au si tunici, care mi-ar fi bune, mai ales acuma cand mai trebuie sa ascund una alta. Ca da, vreau sa scap de extra kilograme si atunci sa pot sa imi iau orice hainuta vreau si sa pot sa port orice imi trece prin cap.

Comments

comments

Leave a Reply