Citybreak it is

Pe orice top al oraselor de vizitat din Romania va uitati o sa tot vedeti ca se repeta cateva, mai ales daca e vorba de un city break. Eu am vazut un top care continea si orase pe care le-am vizitat, gen Targu Mures sau Brasov ( iubesc Brasovul, am fost de mai multe ori si mi se pare super frumos, doar ca putin cam mic si duce lipsa de mall-uri si alte magazine mari, stiu ca nu de aia te duci la Brasov, dar daca esti on a budget si sa mananci la restaurant nu e tocmai planul tau, ai nevoie de un supermarket mai mare). Pe lista se mai afla si Timisoara, dar acolo nu o sa zic ca l-am vizitat, ca doar am locuit o perioada in capitala Banatului. Daca voi vreti sa vizitati, eu ma ofer sa va dau idei unde sa mergeti sa mancati sau unde sa va cumparati una alta, dar cazare la hotel in Timisoara trebuie sa cautati voi, ca aia nu ma pricep.

E frumoasa Timisoara, dar as recomanda sa o vizitati primavara cand toate parcurile is inflorite si totul e colorat, iarna nu prea o recomand, pentru ca e gri si nici nu ninge foarte des ca sa zici ca o face magica. Targul de Craciun e frumos, dar nu cred ca se compara cu targul de la Sibiu.

In Hermannstadt cand am fost, ca da, am vizitat si orasul asta, am stat cu cortul la Ocna Sibiului si am mers doar in vizita in oras, dar nu cred ca e greu de gasit cazare ieftina in Sibiu, ca doar a fost capitala culturala Europeana, sigur e facuta pentru turisti.

Daca gasiti o oferta de cazare la hotel in Bucuresti si nu ati mai fost acolo, trebuie neaparat sa vizitati capitala. Eu am fost de doua ori, dar niciodata nu am apucat sa vizitez orasul asa cum trebuie, e mare si e plin de activitati de facut. Daca mai merg o sa am grija sa vizitez si zonele in care inca nu am ajuns.

Comments

comments

Leave a Reply