La dentist

So eu anul asta am fost setata pe facut curatenie in organism, adica am facut cure de detoxifiere, am facut sport, am transpirat de mi-au iesit penele, am fost si la doctor sa vad cam cum e starea de functionare a interiorului meu, am fost si la oftalmolog si m-am ales cu ochelari si…si am fost si la denist. Mare mea groaza. Ca doare, ca o sa coste o avere, ca e mult de lucru, ca nu am dentist modern in Periam si trebuie sa fac naveta la oras (fie Deva, fie Timisoara) si ca o sa fiu, pe langa durere si disconfort, obosita. Deloc combinatia mea preferata.

Dar, minunea face, ca my sun and starts sa ma duca la un dental center foarte fain. Am ramas uimita de cat de ok si fara durere poate sa fie la dentist. Inca imi e groaza sa merg, mai ales ca trebuie sa merg acuma in decembrie la un control, dar stiu ca o sa supravietuiesc.

E ceva magic cand vine vorba de un centru dentar sau clinica. Eu fiind obisnuita cu aparatele mai vechi si cu cabinetul nu tocmai modernizat de la sat, am ramas foarte incantata cand am vazut cum arata interiorul clinicii si cum esti tratat.

Recunosc, cred ca cel mai mult mi-a placut ca s-a respectat programarea, daca aveam la 12 apai la 12 si putin intram (sau 12 fara putin), nu ca la sat unde chiar daca aveam programare la o ora, daca cumva era altcineva in sala de asteptare mai in varsta sau cu grad de popularitate mai mare, intra inaintea mea, cu sau fara programare. Ca deh, ce, timpul meu nu e important.

Trebuie neaparat sa incercati sa mergeti la o clinica dentara, daca nu ati fost niciodata si ati vizitat doar cabinete micute si nu sunteti multumit, diferenta (nu neaparat de pret, mai mult de calitate) e de la cer la pamant.

Fara durere e chiar o placere sa mergeti la dentist. Pana una alta, sa vizitati IVORY – clinica Dentfix, Str. Barbu Vacarescu 313 – 315, Bucuresti, 020276, Telefon: 031 438 2828, http://www.dentfix.ro

Comments

comments

Leave a Reply