Cadouri primite

Imi amintesc ca cel mai misto si epic si folositor cadou de Craciun de la fratele meu a fost un stick de memorie. Eram in facultate si aveam mare nevoie de asa ceva, pana sa il primesc eu imi duceam proiectele pe cardul de memorie de la telefon si il conectam via cablu USB la computerele de la facultate si mergea. Uneori le mai si salvam pe email ca si extra backup, sa fie acolo. Da, stiu, imi puteam lua si eu un stick de memorie, dar functiona cumva faza cu telefonul si m-am resemnat/ nu aveam eu bani de dat pe stick in 2007 cand costa o leaca unul :). Asa ca, al meu frate mai mare, mi-a luat un stick de 2GB, care inca il am si inca functioneaza excelent. Doar ca nu mai am nevoie de el decat foarte rar.

Intre timp mi-a facut my bro cadou iPhone-ul, asa ca, stick-ul nu mai e pe locul 1 la the best gift ever.

M-am obisnuit sa imi car laptopul dupa mine pe unde merg, sau sa salvez totul in Dropbox, ok, sa zicem mai misto – in cloud. Bine ca merge laptopul inca si nu trebuie sa studiez promotii la laptopuri ca sa imi iau unul nou. Adevarul e ca inca mai am garantie la asta ce il am acuma, deci e destul de nou, ar face bine sa mearga inca ok. – I love my Asus.

Ar trebui sa ma uit totusi sa imi iau un memory stick pro duo pentru camera mea foto, ca are doar de 1GB si aia e cam degeaba cand ea face poze de cativa mai multi mega. Ma limiteaza la 160 si ceva de poze si e cam aiurea sa tot trebuiasca sa le sterg si sa am grija cate fac, mai ales cand is undeva la o sesiune foto (evident nu is eu main fotograf, ci omulet acolo care face si el poze). Ma gandesc la un card/ stick, cum i-o zice corect, de 4-8 GB, sa nu imi mai fac probleme.

Comments

comments

Leave a Reply