Imprimantele au nevoie de …

Mi-am dat seama ca imi trebuie cartus pentru imprimanta ca iar nu mai merge. Bine evident daca as utiliza mai des imprimanta, poate atunci nu s-ar usca asa de des si nu ar trebui sa il schimb asa des.

Dar na, macar nu trebuie sa ii cumpar si top hartie A4, am cateva pe acasa, nu demult am luat unul cu ideea sa il folosesc pentru pictura. Nu stiu de ce am eu impresia ca hartia de imprimanta e buna pentru a fi udata si colorata, ca nu tine asa bine si se increteste. Nici daca o lipsesc cu banda de mascare de un carton nu fac nu stiu ce treaba, ca na, nu e hartie pentru pictat. O sa trebuiasca sa imi iau ceva hartie mai groasa si de pe care sa nu alunece apa.

Inapoi la subiect. Am cautat sa imi cumpar cartus si am gasit un magazin online care vinde tot ce ai nevoie pentru repoducere de material scris sau poze. Au si imprimante si au si refill pentru toner daca ai nevoie de asa ceva, sau daca unde lucrezi are nevoie. Pare ca si pretul e bun, dar cum nu am cumparat toner niciodata, nu stiu, oricum 22 de lei nu cred ca e mult.

Imi place cum in ziua de azi poti sa cumperi tot ce ai nevoie online, ma gandesc ce simplu e pe pentru un hartie land ( asa am denumit eu magazinele care se ocupa cu Xeroxatul, printatul si vandutul de ustensile de scris) sa isi asigure stocul de produse cand tot ce au de facut e sa click si adauga in cos. Bine, nu e asa simplu sa ai grija de o firma, dar iti face treaba mult mai usoara sa poti lua tot ce ai nevoie dintr-un loc si fara sa te deplasezi acolo, pentru ca vine curierul la tine.

Comments

comments

One Reply to “Imprimantele au nevoie de …”

  1. That insgiht would have saved us a lot of effort early on.

Leave a Reply