Lego world si alte jucarele

Trebuie sa va zic ce am gasit. Sunt asa de incantata de descoperirea mea!

Am petrecut cred ca o ora pe site-ul de la elefant ieri si ma holbam si ii tot aratam lui my sun and stars ce am gasit. Au Lego Star Wars la elefant. Da, da, probabil ca au si altundeva, dar really….ce cute is ! Eu is mega fan Star Wars si m-am tot uitat la poze si am analizat si trebuie sa recunosc ca setul Millennium Falcon care vine cu 6, da SASE!,  figurine lego mi se pare cel mai tare. Primesti tot ce vrei – Han Solo, Luke Skywalker, Chewbacca, Ben Kenobi, Printesa Leia si Darth Vader. Eu neaparat vreau pe …Ben Kenobi si pe Darth Vader. Toti il vrem pe Darth hahaha. Il am figurina, dar e mare, nu e Lego, but oh well. Ma gandesc ce misto poze o sa fac, da pentru Instagram, care stiu ca e supra saturat de poze cu Lego, dar totusi este loc si pentru ale mele.

Am zis ca se si deschide the Millennium Falcon? Are si trapa! Are si lansator de proiectile!

Momentan eu am un exemplar de omulet Lego din colectia Lego Racers, nu am nimic la el, e doar omuletul, l-am numit Tai si se distreaza la mine pe instagram. L-am gasit la un second hand, fara caciulita (am furat de la altul, nu spuneti la nimeni) si am dat 3 lei pe el. Faina afacere, dar e destul de greu sa gasesti omuleti Lego. Loki, pe langa cei de la Star Wars, l-as mai vrea. De preferinta Loki cu sceptru si tesseract si pelerina.

Am vazut ca au mai multe colectii cei de la elefant, printre care si Lego Ninjago, despre care eu personal nu stiu nimic si o sa trebuiasca sa ma interesez ca par foarte foarte cool.

Comments

comments

Leave a Reply