Duminica perfecta

Imagineaza-ti ca intri intr-un dormitor mare si spatios. E exact cum ti l-ai imaginat sa fie cand erai mica, in nuante de pastel, luminos si cat de feminin posibil. Patul cel mare aflat pe mijlocul peretelui din fata ta arata atat de confortabil si de moale ca ai vrea sa sari pe el si sa te asezi pe perinutele de pe el si in plapuma alba care seamana cu un nor de puf.

Geamurile sunt decorate cu perdele si draperii parca rupe dintr-o poveste. Trandafiri si margarete se impletesc pe draperie si acelasi model se regaseste si pe cuvertura impaturita frumos pe fotoliul din colt. Langa fotoliu se afla o masuta micuta, o masuta de cafea ai putea zice, pe care se regaseste o cana mare de ceai de ghimbir si cateva feliute de lamaie. E aburinda si te invita sa o iei si sa sorbi din ea. Narile iti sunt invaluite de un miros de citrice care te invioreaza.

Deasupra de pat sunt mai multe tablouri cu design rustic (cu mesaje motivationale sau cu orase de vizitat) care se potrivesc atat de bine cu restul camerei si te indeamna la visare. Dream…just dream.

Deasupra ta se afla un corp de iluminat pe a carui opt brate sunt infasurati aceiasi trandafiri care se regasesc in tema generala a camerei. In fata patului se gaseste un dulap alb cu oglinda, aceasi colectie ca si patul si masuta, fotoliul e singurul care pare ca nu se potriveste, dar tocmai asta il face si mai unic si mai perfect pentru aceasta incapere. Oglinda da impresia de camera mai mare si te trezesti privind in ea si observi pisicuta de pe pat care doarme si toarce linistita.

Te asezi pe fotoliul din colt, cu cana de ceai in mana, cu o carte buna luata din biblioteca din sufragerie si ce altceva mai ai nevoie pentru o duminica perfecta?

Comments

comments

Leave a Reply