Sa dormim bine

Am povestit de casa viselor mele si mai exact despre bucatarie si despre balcon si poate putin despre dormitor, dar nu despre mobila din dormitor sau despre pat si ce si cum as vrea sa arate. Stiu ca o saltea buna e tare importanta, dar m-am uitat pe site-ul celor de la Somproduct si au tot felul de saltele de chiar nu stiu ce sa aleg.

Poate ma ajutati voi, ma gandesc ca aveti mai multa experienta. Eu am vazut ceva saltea latex care are si spuma si memory. Stiu ce presupune memory si am citit in descriere cat e latex, cat e spuma si cat e memory, si parca combinatia de toate trei suna bina. Dar, chiar nu ma pricep. Tot ce stiu e ca vreau ceva antialergenic si cu memory ca am dormit bine pe o astfel de saltea. Cum se zice – “neintoarsa”. Bine, eram si obosita de la East European Comic Con, dar a fost exceptional de bun somnul ala. Dimineata eram ca noua si pregatita sa infrunt o noua zi de stat mult in picioare si mers pe jos mult. Asa ca saltea memory e o necesitate.

 

Presupun ca era saltea cu spuma si memory. Ce era interesant la acea saltea era faptul ca era foarte foarte groasa. Gen trebuia sa ma ridic putin pe varfuri sa ma asez pe ea, king size bed style. Bine, eu is si mica de inaltime, my sun and stars nu o avut nici o problema cu ea, ca doar el e inalt. Oricum, mi-a ramas in cap cat de odihnitor a fost somnul pe o saltea cum trebuie si nu un coltar extensibil cum dorm acuma.

Husa de saltea e obligatorie? Am citit ca e buna pentru a proteja de acarieni si protejeaza salteaua, dar nu ia din magia memory? Presupun ca o sa fie si mai “pufoasa” salteaua si mai confortabila,  deci, probabil ca e bine sa ai o husa, mai ales ca se poate spala si e deci mai igienic si ai mai multa grija de sanatatea ta si a celor dragi tie.

Comments

comments

Leave a Reply