Unde mergem de revelion ?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu inca nu stiu ce fac de revelion. Majoritatea deja si-au ales deja unde sa il petreaca, fie la restaurant cu prieteni, fie la cabana cu gasca, au facut rezervare, tot ce le-a mai ramas sa faca e sa astepte momentul de party.
Mai sunt si persoane care asteapta ultimul moment sa se decida ce sa faca, well, noi nu suntem nici printre cei care isi fac planuri din timp (am incercat, nu merge), dar nici cei care vor sa ramana fara optiuni si sa stea acasa. Am facut revelionul de prea multe ori acasa si nu e chiar fun. A fost prima data, poate si a doua oara, dar nu, not anymore.
Cum in concediu nu am fost anul asta, am putea sa ne gandim la sa petrecem revelionul undeva, doar noi doi romantic. Nu avem asa multi prieteni, deci decizia sa studiem niste oferte de revelion 2015 nu e chiar rea.
Acuma sunt si rea, avem prieteni, doar ca eu momentan oscilez intre ideea de a petrece revelionul la un restaurant cu gasca si sa dansam si mancam all night vs sa petrecem revelionul in Cipru. Da, Cipru, de ce nu? Daca toata vara nu am fost in Grecia cum am zis, de ce sa nu mergem cand aici e frig in Cipru, unde o sa fie mai cald, plus au o bucatarie (asa am auzit eu) delicioasa.
Bine, daca Cipru nu e ok si poate e si cam departe, avion, bagaje, si mai scump putin, oricand putem sa alegem o oferta de revelion in Romania noastra frumoasa. De preferat undeva unde sa ninga si sa avem parte de obiceiuri si traditii specifice. Si mancare! Stiti ca imi place mult sa mananc si sa incerc lucruri noi, si poate sa zica lumea ce vrea de noi din Romania, dar sa gatim de sarbatori aia chiar stim. Nu is ele foarte fancy, dar sarmalele…vai ca le adoooor.
Trebuie sa ma pun sa imi fac planul de sarbatori, unde, ce si cum. Sper sa nu ramana pe mine sa gatesc tot.

Comments

comments

Leave a Reply