Training Practitioner NLP la Timisoara

Pe 22 noiembrie incepe ceva tare fain la Timisoara –  un training de Practitioner NLP tinut de the lovely Chera Casandra 🙂

Acuma eu va zic, daca va pasioneaza – ala eu ala eu , sa mergeti..eu din pacate nu pot sa merg – dureaza, din cate am inteles 9 module a cate 2 zile si eu cum fac naveta Periam – Deva, nu prea am cum sa ajung la Timisoara si sa commit to it.

Casandra zice cam asa despre training – “. Cred ca e important sa avem curajul sa ne exploram,  sa ne cunoastem, sa ne constientizam limitele dupa care sa avem curajul sa ni le depasim astfel incat sa ajungem acolo unde ne dorim.

Eu imi consum timpul cu lecturi de la Norman Vincent Peale si imi e tare bine! Dar nu m-ar deranja un curs propriu unde sa explorez limitele mele si sa ma motivez sa gandesc pozitiv. Nu cred ca am vorbit despre asta vreodata pe blog, ca ma intereseaza domeniul NLP si cum imi impun singura anumite tehnici ca sa …ca sa fac ceva. In ultima vreme am inceput mai mult sa citesc si sa trec de acele simple “quotes motivationale” de pe Pinterest si chiar sa gasesc ceva ce sa ma ajute.

Hei, am inceput sa scriu o carte fac ceva ce am tot vrut sa fac si sa imi amintesc ca tine de mine sa imi indeplinesc visele! So, it works for me. Asa ca …daca aveti nevoie de motivatie – go pe site-ul Casandrei 🙂 si vedeti ce e cu trainingul. Come on..click that link! Now!

Comments

comments

Leave a Reply