Viziteaza lumea

Am ajuns acum cateva zile pe Viziteaza Lumea, un blog de turism tare fain. Deobicei evit astfel de bloguri ca ma fac sa visez la destinatii la care nu pot sa ajung din motive mai mult sau mai putin evidente. E suparator, de fapt frustrant, sa tot vezi poze si oferte si sfaturi de la destinatii de vis si sa stii ca nu poti sa ajungi acolo.

Viziteaza lumea pare sa fie un altfel de blog, se ocupa, evident, tot cu promovarea turismului in tara noastra, dar si alte tari, dar si cu stiri, in speciali stiri din zona de Vest a Romaniei.

Ce am citit pe blog si mi-a placut is 2 articole mai speciale – Top 10 Gradini spectaculoase care trebuie vizitate si Top 10 Parcuri de distractii, unde e prezentat si parcul de distractii din Madrid, parc de care eu nu stiam. De gradini nici nu mai zic, stiam doar cateva din lista, e bine sa citesti si topurile altor persoane ca sa descoperi lucruri noi.

O alta sectiune foarte faina de pe blog e zona intrebari/raspunsuri unde cititorul poate sa puna intrebari si cineva de la redactie le raspunde. Spre exemplu am vazut ca cineva era curios de starea statiuniilor balneare din Vestul Romaniei. Asa am aflat ca functionale mai sunt : Baile Felix, Geoagiu Bai, Moneasa si Herculane. Eu am fost doar la doua din ele. Am fost la Baile Felix de cateva ori si de 2 ori la Moneasa, dar nu am ramas peste noapte, doar dus intors, asa ca nu am incercat apa termala de acolo. Urmeaza sa vizitez si Geoagiu Bai cat de curand.

Alte intrebari se refera la ce ofera zona montana din Banat sau ce se poate vedea in Clisura Dunarii. Raspunsurile sunt foarte detaliate, nici profesoara mea de geografie nu ar raspunde cred asa de detaliat daca ar fi nevoie.

Comments

comments

Leave a Reply