Visam sa zburam

Am mai vorbit despre asta, dar inca nu am pus in aplicare planul de a merge undeva unde trebuie sa zburam, dar e timpul sa incerc si eu aceasta descoperire a omenirii.

Pe scurt eu vreau pizza! Dupa ce am citit Mananca, Roaga-te, Iubeste mi-a venit o pofta sa manc pizza descrisa de autoare, aceea pizza magica din Napoli cu multa multa mozzarella si cu blat divin. Recunosc ca nu prea mai am rabdare de a merge cu trenul sau cu masina distante foarte lungi de drum, si asta din cauza faptului ca am petrecut foarte mult timp pe tren anul asta. Am fost cu trenul la Deva de nu stiu cate ori si am fost si la Bucuresti –dus intors – de m-am plictisit si saturat de stat pe scaun ore intregi. O zi intreaga cred ca am pierdut pe tren spre Bucuresti. Vad ca spre Napoli, dureaza 15 ore jumate cu masina. Cu trenul cred ca dureaza 3 zile, cu autocarul probabil 17-18 sau mai multe ore. Asa ca ma uit dupa bilete de avion spre Napoli. Nu cred ca dureaza mai mult de 3 ore sa ajungi acolo cu avionul, si asta cu tot cu timpul petrecut in aeroport.

Nu stiu ce companie de zbor sa aleg, dar cred ca daca caut dupa Lufthansa check in o sa gasesc multe oferte de zbor spre Italia , Germania sau alta tara din Europa. Din ceva motiv am incredere in Lufthansa mai mult decat in altele. Iar daca vreau sa zbor spre Orient as apela la niste bilete Turkish Airlines. Imi place numele companiei. Daca e sa vizitez Turcia, sigur as prefera sa merg cu propria lor companie de zbor.

Chiar ma gandeam cate companii exista si noi stim doar de cateva si in cate locuri am putea sa mergem via avion, si sa folosim timpul castigat (VS masina) ca sa vizitam acele locuri. Plus, cred ca e mult mai odihnitor decat sa stai in masina atatea ore. E si mai odihnitor pentru sofer. Eu oricum nu conduc, asa ca ar trebui sa rog pe altcineva, dar tot ar fi obositor.

Comments

comments

Leave a Reply