Viata la birou

Nu stiu cati stiti, dar eu lucrez de acasa, am propriul meu birou(plin cu poze mai nou, poze de la nunta verisoarei mele, poze cu Loki sau diferite texte – gen „ I love you, blogs and coffee” sau „Keep calm and assemble” ) si lucrez outsourcing. Interactionez destul de des cu colegii mei, fie cei din SUA, fie cei din Romania, dar nu interactionam in viata reala. Multumesc my Skype subscription ca existi!

Asa ca, daca cumva se intampla ca unele documente oficiale sa trebuiasca sa ajunga la noi(nu, nu va zic si ce lucrez) avem in SUA un coleg care e receptionist si el se ocupa de acele detalii. Fie ca trebuie sa trimitem un fax, sa printam ceva sau avem nevoie de un distrugator de documente (documentele oficiale printate, din cate stiu eu, trebuie ucise in distrugator).

Ce ma distreaza si supara in acelasi timp pe mine e cand trebuie sa trimit un fax de 300 si de pagini. Imi si imaginez (si am patit de cateva ori sa primesc email pe tema asta ca am blocat fax) cum sta faxul blocat si ramane fara cerneala, din aproximativ vina mea. De ce ma supara? In caz ca va intrebati – e faptul ca ecologistul din mine nu e incantat de atatea pagini printate pe hartie, care oricum sunt distruse dupa.

Acuma evident ca astea se intampla si is necesare unei firme, ma si gandesc ca daca nu as lucra outsourcing, ci altceva de acasa, pentru mine nu ar fi ultile sa am imprimanta (nici nu am), fax, (sau multifunctionala care necesita doar cartuse de imprimanta HP – pentru mine doar HP exista in materia de imprimante – si are si scanner si xerox. Is bune multifunctionalele, daca ai nevoie de asa ceva).

Comments

comments

Leave a Reply