Iar despre Outlander

O sa fangirl despre Outlander iar, dar na, pana nu conving pe toata lumea sa se uite la el, nu renunt. Zici ca is platita de Starz la cat de serioasa si cu treaba de convingere sa se uite lumea la el. Dar, evident ca exista un dar, am rasfoit goodreads putin si am vazut rezumatul urmatoarelor carti si mi se pare ca o cam ia pe aratura rau povestea, dar asta poate ca na, rezumat e rezumat si nu intelegi neaparat ce vrea de la tine si ce motive au unii si altii, asa ca, sper ca o sa fie misto si acele personaje noi si ciudate momentan o sa aiba o logica si o sa le indragesc.

For now, m-am uitat la episodul 5, asa dimineata devreme, adica la 5 dimineata si radeam de una singura prin camera. Nu am mai patit de mult sa am asa o reactie la un serial. Nici nu stiu de ce exact imi place asa mult, nu, nu e doar Jamie motivul. Oh well.  Come on …just kiss her already.

Pana una alta, cum Outlander ia o pauza acus, e timpul sa termin True Blood si sa ma uit la episoadele noi din Sailor Moon Crystal. Stiti ca reinceput nu? Adica totusi ^_^ E aceasi poveste, putin schimbata poate DAR e desenata mai matur si mi se pare uber epic. Ce e trist, inca nu gasesc materiale rezonabile pe ebay sa imi iau – „collectibles” decat cu Sailor Moon cea veche…oh well.

Also – Year of the Demon incepe soon. 7 octombrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *