Cadouri pentru cei mici

Acum cateva zile vorbeam cu my sun and stars ce sa luam cadou de Craciun la bebelasii care urmeaza(v-am povestit ca o sa avem 2, adica o sa fim unchiu si tusa 2x, asa s-au nimerit; un bebe o sa fie fata, unu o sa fie baiat) si am tot dezbatut ce sa facem si cum sa facem si evident ca ne-am folosit si de online. Momentan suntem nedecisi intre a lua un patut de copii de lemn si un ursulet mare de plus, poate personalizat cu numele bebelasului si textul de la unchiu si tusa, sau sa luam un carucior de copii.

Asta cu cariciorul cred ca e mai complicata, ca exista atatea modele si variante ca nu stim de unde sa incepem. Plus, trebuie sa ne gandim si la buget, sa vedem niste variante de carucioare sport ieftine sau de niste carucioare 3 in 1 ieftine. Cred ca cele 3 in 1 is mai practice ca au de toate, si dinaia de poti sa il pui in masina, cum ii zice – cosulet auto, asa. Tot uit. Plus, e si varianta sport inclusa. Da e mai scump, dar ai de toate, si gentuta adecvata pentru nou nascut unde sa porti tot ce ai nevoie. Iei unul si e bun la de toate.

Ha, imi amintesc ce caricior aveam eu, am o poza cu mine in caricior, dinala old school alb. Acuma lumea ar zice ca e vintage, dar nu se compara cu variantele existente azi.

Revenind, ce sa le luam la cei mici? Parca totusi am o inclinatie spre un patut, imi place mai mult ideea de patut de lemn, clasic, cu sertarase si cu ursuletul de plus, care e bun si cand creste mai mare. Om vedea cum o sa avem bugetul pe atunci ^_^

Comments

comments

Leave a Reply