Control la ochii

Trebuie sa merg acuma la sfarsitul lunii la control la doctor (medicina muncii) si pe langa analizele de sange, EKG (care tot timpul e off the charts pentru ca am emotii si nu imi plac alea lipite de mine de zici ca vrea sa ma electrocuteze) si evident o sa imi faca controlul si la ochii. Recunosc ca imi e mai groaza de controlul la ochii decat de oricare dintre celelalte pentru ca stiu ca s-ar putea sa am nevoie de ochelari. In ultima vreme m-au cam durut ochii, bine nici nu am avut grija de ei, am stat foarte multe ore la calculator si poate si de acolo, dar am avut treaba! Ore suplimentare si scris pe blog si research pentru NaNoWriMo au avut grija sa imi oboseasca ochii putin mai mult.

Am cautat asta vara niste ochelari de soare Polaroid la oferta , dar nu am gasit un model care sa imi placa si am tot folosit ochelari de soare din piata si se poate ca si aia sa imi fi afectat ochii, ca nu is aia din piata prea buni si sanatosi. Sper totusi sa nu fie nevoie sa port ochelarii tot timpul, arat eu „sexy” cu ei, dar nu as vrea.

Daca chiar e sa fie nevoie sa port, mai ales ca ma dor ochii si de la lumina asta de toamna (culmea mai mult ma dor de la vreme de toamna cu nori decat de la soare), o sa imi iau probabil lentile de contact. Nu stiu de care, vad ca exista lentile cu inlocurire zilnica si lentile cu inlocurire lunara. Ma gandesc ca pot sa imi iau si ochelari, ceva cu rama faina, dar si lentile pentru zile mai speciale, si daca imi iau un pachet de lentile de contact cu inlocurire zilnica, sa le folosesc doar la ocazii speciale. Nu stiu cum functioneaza, sper sa nu am nevoie, dar o sa intreb medicul sigur ce si cum e mai bine.

Comments

comments

Leave a Reply