Casa noua – pat nou

Candva spre anul viitor probabil ca o sa fie cateva schimbari in viata mea, printre care probabil si o mutare de locatie, Timisoara here I come – haha 🙂 e timpul nu? Sa intru si eu in contact cu mai multa lume si mai multe evenimente culturale si cafenele. Da, Periamul duce lipsa serioasa de cafenele sau activitati culturale(si cand te gandesc ca avem cinematograf, ok, cladirea, ca el nu mai e functional, dar am vazut 12 Monkeys acolo! Avem si cinema in aer liber, dar cine sa le foloseasca? Chiar ma intreb ce s-a intamplat cu spatiul ala, e usa inchisa si atat, nu stiu ce e in spate si cine ce si-a facut acolo).

Daca tot urmeaza sa casa noua in Timisoara, probabil in chirie, tot o sa vreau sa fie mobilata cum vreau eu. Is foarte pretentioasa cand vine vorba de locul in care dorm, vreau pat de lemn si saltea mare si moale. De preferinta anti alergenica.

Cum am prea mult timp, m-am uitat online dupa paturi de lemn si saltele si am ajuns pe ramedepat.ro unde m-am uitat impreuna cu my sun and stars si am visat cum sa decoram spatiul care o sa il avem.

Evident ca noi visam pat mare, visiniu si saltea king size, noptiere si dulapuri mari, dar ceva imi zice ca o sa gasim un apartament in care o sa punem o canapea extensibila cu 2 locuri si un dulap. Poate avem loc sa inghesuim si un birou.

Din ofertele de inchiriat apartamente nu prea am vazut prea multe dormitoare in adevaratul sens al cuvantului, deobicei e o canapea de la bunica si o masuta si poate un dulap. Rar e ceva mobilat modern. Mai mult ca sigur o sa trebuiasca sa facem noi sa fie pe placul nostru si sa ne luam mobila, pe care o sa o putem muta de colo colo daca ne mutam.

Comments

comments

Leave a Reply