Aer conditionat acasa

Am tot citit ca in alte tari se fura foarte des aparatul de aer conditionat de la case, in special in America de Nord am auzit ca e la mare cautare, daca casa e goala, sa ii ia cutia de metal si tot ce mai e pe langa. Presupun ca la ei nu is prea multe aparate de aer conditionat ieftine, de are asa mare „trecere”. Ori poate se vinde metalul bine si na, cu toate ca nu stiu din ce e construit un aparat de aer conditionat.

Revenid la activitati mai spre langa casa, ma gandeam vara asta sa pun aer conditionat in debara. Stiu, stiu, din toate locurile in care as putea sa pun aer conditionat, exact la debara m-am gandit, dar, intre noi fie vorba – unde is cele mai importante lucruri? Nu in debara? (prin debara definesc locul unde se afla toate muraturile si alte compoturi si siropuri si carne si sunca si lada frigorifica). La noi, la casa, e foarte foarte cald vara acolo. In casa e ok, e racoroasa casa, dar nu si in debara. Am patit intr-un an sa ni se strice borcanele de castraveti murati pentru ca a fost criminal de cald 🙂 trist an.

Asa ca , am cautat oferte de aer conditionat si nu prea am gasit nimic ok atunci cand am cautat. Am ajus si pe siteul Ferroli unde am vazut ca sunt mai multe feluri de aer conditionat – normal si aer conditionat de tip split Ferroli.

Na fain! Acum sa vad ce sa aleg si ce se potriveste, oricum e o incapere mica, cat o baie, cred ca totusi e mai mare ca si baia mea, deci nu trebuie nu stiu ce putere de suflare sau cum functioneaza. Poate acuma la Black Friday o sa gasesc ceva fain, chair daca e noiembrie si nu prea e nevoie de asa ceva. Vara asta a fost mai ok, ca nu a fost asa cald si nu am avut probleme, dar preventiv tot trebuie sa iau la un moment dat.

Comments

comments

Leave a Reply