Vine iarna in 3 luni

Stiti ca de la 25 septembrie o sa fie exact 3 luni pana la Craciun si o sa inceapa toata nebunia cu ce cadou sa iei, colinde peste tot si unde iti faci revelionul si ….ce faci dupa revelion? Unde mergi dupa sarbatori sa te odihnesti si sa arzi kcal adunate la masa copioasa de Craciun. Deobicei lumea merge la munte, ca doar nu o merge la mare iarna (cu toate ca ar iesi niste poze minunate cu marea inghetata in spate si nisip gri si poate o tanti imbracata in satin / chifon rosu/portocaliu si sa adie si vantul – ok fotograful din mine iara viseaza la combinatii atipice de gheata si foc) .

Daca mergi la munte prima data ai nevoie de echipament, eu, culmea, am hainele ca sa ma dau cu placa de snowboard sau cu schiuri, dar nu am echipamentul. Nu mai stiu de unde am facut rost si cu ce ocazie au ajuns la mine in dulap pantalnoi si geaca cu pricina, dar is acolo si asteapta sa fie scoase la aer. Nu am fost niciodata la munte iarna 🙂

As avea nevoie, ca m-am uitat prin online ce e necesar, de placa de snowboard sau schiuri si de legaturi pentru schi. Inca nu stiu ce m-ar pasiona mai mult, sa ma dau cu schiuri sau cu placa. Da, stiu, e mult mai cool sa te dai cu placa de snowboard, dar cred ca e mai sanatos pentru un incepator sa te dai cu schiuri. Stiu ca placa trebuie aleasa cu grija in functie de inaltimea persoanei si cred ca e si cu materiale diferite si altele.

Probabil daca mergem la iarna la munte o sa inchiriez echipament si o sa ma ghideze cei de acolo ce imi e mai ok, plus o sa apelez la un instructor, ca nu vreau sa imi rup gatul pe partie (nu as fi prima persoana care sa pateasca asta). Dupa ce am facut curs si stiu de la inchiriere ce am nevoie, o sa imi cumpar al meu, cat mai colorat posibil.

Comments

comments

Leave a Reply