Oh glorious coffee

Imi place ce ma cunoaste Google – eu am scris in search Oh glorious coffee ca sa verific ca am scris corect si el imi da primele rezultate boards din Pinterest 🙂 stie unde imi petrec eu cel mai mult timp (daca tot am blocat accesul la alte sites care imi mancau timpul, a ramas doar Pinterest si YouTube).

Inainte, prin liceu, pe cand deja unele din colegele mele erau „dependente” , eu nici nu incercasem prima mea ceasca de cafea. Adevarul e ca prima mea ceasca a fost la liceu, facuta de diriginta noastra de atunci, sa ne multumeasca ca i-am luat cadou un filtru de cafea si cum toata lumea a zis yes, sure, vrem, ce sa zic si eu. A fost tare! (nu tare buna, ca nu apreciame eu pe atunci gustul, dar a fost tare ca imi venea sa fug in cerc). Cateva zile mai tarziu mi-a facut mami o ceasca de cafea la ibric ca sa incerc si sa vad care e faza. A fost mult mai „usoara” asta facuta de mami, dar nu prea mi-a placut.

Dupa ceva timp a primit mami cadou de la fratele meu un espressor Saeco pe care nu prea l-a folosit ea ca e fana cafea ibric. Dar eu, oh eu…mai ales de cand lucrez de noapte si cu atatea accesorii de espressor pe care le avem sau le putem lua, cum sa nu dezvolt o iubire pentru cafea!

Totusi mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc si sa imi intre in rutina, dar mai nou, de luni pana vineri, la ora 19 eu am canuta mea de cafea neagra pregatita. Sambata si duminca nu. Parca nu merge cafea in weekend, sau cel putin nu neagra cum o fac deobicei. Ma mai rasfat sambata cu niste cinnamom dolce latte cu frisca. Trebuie sa va dau reteta la asta, dar va avertizez – creeaza dependenta, nu e greu de facut si are cam 270 kcal. Dar, Jesus, ce gustos e!

Comments

comments

Leave a Reply