Wishlist de parfumuri

Am fost cuminte, aproximativ cuminte(totusi mi-am cumparat un parfum anul asta), dar am terminat 3 aproape, da 3 si deci e momentul sa visez la altele. Mi-am propus sa fac hit the pan tehnica si nu imi mai iau parfumuri decat daca termin din ce am, la fel si cu lotiunea de corp, nu cumpar decat cand termin ce am si am si dinalea o gramada. Chiar una tare faina de la Dove care miroase divin si hidrateaza asa fain, dar cine sa o aplice? De aia ma tin pe mine asa mult si cremele ca sunt lenesa. Nici Nivea sub dus nu prea o folosesc si aia chiar e usor de aplicat si nu dureaza mult.

Bun, deci cum ziceam am terminat 3 parfumuri si e timpul sa ma gandesc la ce sa imi iau. Am tot vrut, dar nu mai stiu de ce, Calvin Klein Beauty parfumul, dar chiar nu imi mai amintesc de ce, pentru ca ultima data cand am mirosit o mostra nu pot sa zic ca am fost foarte incantata, parca nu asa trebuie sa miroasa un parfum de dama ca sa imi placa mie. Dar o sa pun eu mana pe un tester si vad atunci daca chiar e problema la mine, sau nu mi se mai potriveste parfumul.

Acuma ca vine toamna/iarna parca as vrea un parfum cald, ceva parfum oriental sa ma duca cu gandul la caldura si orient si bazar si condimente si falduri colorate si mister. Cred ca parfumurile Givenchy sunt in categoria asta, dar trebuie sa caut bine si sa vizitez cateva magazine fizice si dupa sa imi cumpar parfumul online. Da, deobicei online e mult mai ieftin decat in magazin. Am mai facut asa cu Lancome, am mers la magazin, l-am mirosit si l-am comandat online ca era cu 100lei mai ieftin. Such a good deal 🙂

Comments

comments

Leave a Reply