Intotdeauna am vrut un Sony Vaio

Primul laptop pe care l-am vazut de aproape a fost un laptop Sony Vaio adus de cineva la fratele meu sa il repare. Era gri si destul de mare daca e sa il compar cu laptopul meu de acuma (peste 10 ani mai tarziu cred), dar atat de mic si de modern mi se parea atunci ala, eram chiar fascinata de el. Mi-a ramas in cap ca vreau un Sony Vaio, si ca Sony face lucruri care au un design superb si baterie buna. Recunosc, nu mi-am luat un laptop de genul pentru ca mi se pareau putin prea mult pentru bugetul meu si pentru ce aveam eu nevoie sa faca un laptop.

Ce imi place de la Sony si am tot zis ca incerc, asta daca nu reusesc sa o iau de la fratele meu mai mare, ca si el are una, e o rama foto digitala, unde sa imi pot pune toate pozele din plimbariile mele cu my sun and stars si care probabil are si ceas. Stiu ca nu e practica in dormitor ca e un far in noapte, dar in sufragerie merge de minune, la fel si pe birou. Desigur se poate seta sa faca economie la energie si noaptea sau cand esti plecat de acasa. Plus, poti pune poze cu citate, care sa iti faca ziua mai buna 🙂

Un alt produs Sony de care am auzit de bine din foarte multe locuri e Sony Xperia, in special am vazut ca e tare fain Z2 (alb, ca imi place mai mult alb decat negru), care are si camera video 4k si foto de 20,7MP. Adica nu mai ai nevoie de un DSLR, si stim doar ca Sony face niste excelente DSLR, asa ca imi imaginez ca tehnologia din asta e exceptionala. Bonus, e pe baza de Android, mult iubitul Android care te lasa sa il optimizezi cum vrei. Am vazut ca ii poti atasa obiectiv haha. Ce tare!

Comments

comments

Leave a Reply