As vrea o sala de sport prin zona

Ce as vrea sa am acces la o sala se sport! Una faina, moderna, cu piscina, cu program ciudat pentru clasele de zumba si kangoo jumps (ciudat, adica inainte de ora 18, de preferinta intre 12-18 ca sa pot ajunge si eu la ele, poate chiar zilnic, pentru ca I love to do cardio) si care sa fie si aproape. Da, cer multe, si la Periam nu gasesti sala de sport, cred ca pana la Timisoara pe o raza de 50km nu e nimic demn, poate in Sannicolau, dar nu mi-as face sperante, plus is 20 de km pana acolo.

Dar cei din Bucuresti (si Brasov) au o chestie tare faina, ii zice 7card si aparent e o aplicatie care combina mai multe cluburi sportive intr-unul. Ce am inteles eu e  –  ai un ( 1 ) abonament si cu acela poti sa mergi la orice sala de sport inscrisa in program, fie ca azi vrei sa mergi la inot, maine la tenis si poimaine la fitness si dupa la alergat, si asta la cluburi sportive diferite. Mi se pare mai mult decat geniala ideea! Si imi e asa de ciuda ca eu nu pot sa am acces la ea! Ah, daca stateam in Bucuresti! Cred ca eram fanul nr 1 al aplicatiei. Cine a venit cu ideea asta merita un premiu. Poti sa mergi la aerobic la sala x de langa lucru, apoi poimaine poti sa mergi la dans, care e langa restaurantul tau preferat,  si vineri la te miri ce alta activitate sportiva iti trece prin cap si care e aproape de unde te intalnesti cu prietenul.

Serios ca numai gandul la asa o varianta larga ma face sa vreau sa ma mut. Voi astia din Bucuresti aveti viata mult mai usoara se pare, eu trebuie sa ma multumesc sa alerg pe sosea spre raul Mures.

Comments

comments

Leave a Reply