Avem pizza Domino’s Romania

Eu nu stiam ca avem Domino’s Pizza in Romania si cred ca sunt prea putin cei care nu au auzit de faimoasa firma  pizzerie americana, pizzerie care se lauda ca fiind nr1 in livrari pizza in lume si care se mai lauda si ca e foarte rapida si gustoasa. E asa faimoasa Domino’s Pizza ca exista si glume pe seama ei. Apai, tre sa fie ceva faimoasa ca sa stie tot internetul de ea. Plus, in cate filme apare ?! (da stiu, aia e deobicei reclama platita, dar ce, asa am aflat la inceput de ei)

Spre bucuria mea, care is mare consumator de pizza, pe cand o sa merg in Bucuresti stiu unde sa merg sa manc, nu mai incerc, ca data trecuta, te miri ce restaurant, care sa ma trateze de parca nu apartin acolo. O sa va povestesc odata si experienta aia, problema a fost, presupun, ca nu eram imbracati fancy , ca sa fit in, cum s-ar zice.  Dar asta nu o sa se intample si daca merg la Domino’s.

Clar o sa incerc American Hot ca sunt pasionata de pepperoni si jalapenos (pe care de ceva timp tot vreau sa ii incerc, cumva nu am avut ocazia pana acuma, dar se prea poate ca i-am incercat sau ii am in gradina si nici nu stiu). I like it hot and spicy.  Sidenote – numai ce am venit de la masa, am mancat o pizza care nu a fost asa delicioasa pe undeva la o pizzerie locala unde nu aveau nici macar sos de ardei iute, asa ca abia astept sa incerc o pizza calumea.

Ce am vazut la ei pe site si mi s-a parut tare interesant e ca au promotii la pizza, livrare cam peste tot in capitala si alte promotii faine la ei pe Facebook. E bine ca au grija si de social media. A! Vad ca au si family size pizza! Foarte tare!

Comments

comments

One Reply to “Avem pizza Domino’s Romania”

  1. E foarte bună pizza de la Domino, la noi a fost oferta buy 1 get 1 free… am profitat de această ofertă 😀

Leave a Reply