Back to school

Ca tot am mai vorbit despre scoala si ce aveam si ce nu aveam, acuma mi-am amintit de facultate si ce rechizite aveam pe atunci.  Stiu ca, pe cand eram la liceu/faculta/master, aveam o problema serioasa cu acele file de protectie incolore pentru paginile de curs, aveam tone de ele si tot le pierdeam. Sau aveam alea mai groase si lucioase in care nu mergea sa imi inghesui toate paginile de la un curs.

Scriam, evident, pe coli ministeriale sau cum le zice (oare ministeriale vine de la ministru? ) si le prindeam cu o capsa si aia insemna un curs – veneau toate puse impreuna intr-o foile de protectie. Poate era mai bine daca foloseam caiete pentru scolari sau dinalea studentesti, dar mi se pareau foarte greu de folosit, foarte greu de inghesuit in geanta sau in ghiozdan. Am terminat de ceva timp cu scoala si toate cele si inca mai folosesc ghiozdan, chiar mi-am luat unul nou negru cu stelute albe. Tare fain si cute e 🙂

Toate filele/cursurile mai sus mentionate erau puse intr-un biblioraft cu Lord of the Rings (pe care din ceva motiv il caram dupa mine, asa mare cum era, pana mi-am dat seama ca e o idee mai buna sa iau o „husa de plasic” mai mare cu capsa ). Macar arata tare bine si cool biblioraftul meu cu Gandalf mare pe o parte si Gollum pe cealalta.

Dar tot ma intreb, de ce Doamne caram chestia aia imensa si grea cu mine? Inafar de motivul evident, sa ma laud la colegi ce fain biblioraft mi-a cumparat mama. Doar majoritatea din clasa eram fani Stapanul Inelelor. Imi amintesc ca aveam un coleg care a vrut sa isi scrie numele langa poza cu Gollum, ca asa era porecla lui, dar nu, nu am lasat pe nimeni sa imi coloreze/mazgaleasca biblioraftul meu pretios. Inca il mai am, sus pe dulap, cred ca are cursuri de la facultate in el.  Oare de ce le mai tin?

Voi ce ati folosit la facultate/scoala/liceu mai atipic?

Comments

comments

Leave a Reply