Dor de scoala

Stiu ca nu multe persoane o sa fie de acord cu mine, dar mie chiar imi e dor de scoala. Nu stiu sigur daca imi e dor de scoala ca si program fix si ordonat (cu toate ca lucrez, deci teoretic am un program fix), de profesori (chiar am avut la liceu profesori tare faini, clasici si cu traditie – “eu i-am fost profesor si la mama ta si tatalui tau si fratelui tau” – dinalea)…imi e dor oare de ideea de “neadult”? De prieteni si lipsa de griji?

De caiete noi, ghiozdane de copii (na bine, eu inca port asa ceva), penare (aveam cel mai tare penar din clasa la un moment dat, l-am primit din Germania si era de la Herliz, dinala full de creioane si carioci si stilou! Si era albastru din material de blugi. Fara Hannah Montana :)) noi aveam Sailor Moon )

A da, ca am zis de stilou, man, I really need unul nou. Ca si the best kids din clasa de pe vremuri. Eu aveam, la liceu, ceva de la Pelikan, foarte bun, m-a tinut pana la faculta si dupa. Inca il mai am, dar nu prea mai merge, da cu virgula si nu scoate cerneala. Musai trebuie sa imi gasesc unul care sa ma tina la fel de bine. Niste caiete de desen imi trebuie si desigur creioane adecvate. A, si carti de colorat! Nu neparat pentru mine, chiar daca e foarte relaxant sa colorezi, dar pentru verisoare si alti prunci care vin in vizita pe la noi…si vin multi. Cred ca acusi o sa trebuiasca sa iau carioci noi, ca, doar stiti cum sunt astia mici, le-au cam tocit pe astea ce le am, au un stil de a desena de parca vor sa treaca prin hartie si sa coloreze si masa in acelasi timp. ^_^

Comments

comments

Leave a Reply