Sa renovam

Un prieten de-al meu s-a apucat de renovat baia si mi-am amintit de cum era acum cativa ani. Noi ne-am saturat de renovat. Serios! Daca nu am tot renovat la casa mai acu cativa ani ca nu mai vreau sa aud despre renovat. Am inceput cu dormitorul mare, apoi sufrageria, camera mea, bucataria si ultima baia. A nu, ultima ..de fapt ultimul e exteriorul care a fost izolat si colorat piersica si ciocolata( adica portocaliu si maro braul). Si in toti acei ani, am cautat sa gasim tot felu de firme si produse care sa ne fie convenabile.

La fel cum face si prietenul mentionat mai sus, isi cauta faianta ceramica, ii trebuie mobilier nou care sa mearga cu noua faianta, instalatii noi (2014 ceva, cred ca zicea la un moment dat e dus tip rainfall, cred ca ma duc la el sa fac baia daca isi pune dinala), om care sa se ocupe de asta. Trebuie musai si un maistru bun care sa stie ce sa faca. Si, daca sa gasesti faianta si mobilier e usor (si greu daca nu stii exact ce vrei) un zidar(sau cum ii zice la nenea care renoveaza baia) e greu de gasit.

Noi am avut noroc, nenea Pali (nu radeti, asa il cheama) a fost genial si a rezolvat totul repede si foarte frumos. Si nu statea degeaba ca altii, ca am avut si muncitori care erau de forma si mai mult stateau decat lucrau, de parca erau platiti la ora si nu la proiect. Nu stiu de ce.
Ii urez bafta la prietenul asta sa isi gasesca tot ce are nevoie si ma astept sa ma cheme sa il ajut la curatenie, ca sunt experta in a face curatenie dupa ce s-a construit ceva, mai ales ca noi am trecut prin atatea experiente de genul

Comments

comments

Leave a Reply