La vita e bella

Sau cum se zice. Eu am o pasiune pentru french country elegant style, sau ceva de genul a decis my sun and stars ca ii zice la stilul ala de decoratiune ce il tot pinuiesc eu pe Pinterest. Si ce frumos e! So dreamy, so comfy, atat de elegant si de …francez. Mobila frumoasa din lemn, dar asa putin dusa vopseaua, de parca e antica si evident ca nu e, scaune de metal..ah visez.

Casa perfecta pentru mine, cu stilul asta de mobilier clar contine o sufragerie comfortabila, mare, luminoasa, cu o vitrina unde is puse poze si canite de ceai(doar se stie cat de mult iubesc eu ceaiul), perdele albe, poate 3/4 din geam si draperie gri(sau verde spre gri), brocart …deci grea. Chiar daca nu o sa folosesc draperia, arata tare tare bine in acest mix. Cel putin la mine in cap arata bine.

Mi-ar mai placea sa am o gradina plina cu  flori si cu mobilierul adecvat. Ar fi fain sa am un loc unde sa pot invita prietenii la masa. Ca da, imi place a gatesc. Dupa atatea emisiuni cu Gordon Ramsay vazute in ultima vreme, am un chef de gatit si o gradinuta ar fi perfecta.

Bunica din partea tatalui are o gradina magica. Nu glumesc. Am incercat sa ii fac niste poze sa va arat, dar a inceput sa picure si nu imi tin aparatul in ploaie si telefonul nu face destul de buna treaba ca sa prinda magia.  Cat am fost mica am stat la ea si mai mult ca singur a avut o influenta in iubirea mea pentru stilul asta de casa si gradina si de cum as vrea sa imi decorez spatiul.

Am eu un plan cam exact cum as vrea sa arate my dream house, daca ar trebui sa ma pun sa fac/cumpar/decorez o casa – mi-ar lua foarte putin sa ma hotarasc ce si cum. Thank God for Pinterest si site-uri online de unde iti poti comanda tot ce ai nevoie.

Comments

comments

Leave a Reply