Cadou pentru verisoara mea

Vine ziua ei si nu prea stiu ce sa ii iau, si tot caut si caut si mi-a dat ea niste idei, ok, nu mi-a dat direct idei, le-am furat eu pe cand vorbea ea de una alta. Ma gandeam sa ii iau un parfum, ceva fresh, ca stiu ca ii place si are o colectie impresionata de parfumuri, sau ceva make-up, ca doar suntem fete si tot timpul e cu nasul la mine in colectie si admira ce am si ce nu am, haha. Sau poate ar trebui sa ii iau ceva de imbracat, ca ii stiu marimea, e cam ca a mea, gusturile difera, ea e mai mult spre danteluta si satin si chiffon, eu is spre piele, negru si blugi.

Sau pot sa ii iau un ceas, poate ceva ceas de dama Fossil sau un ceas Guess. Stiu ca ii place fossil, are ceva biju de la ei si nu as nimeri chiar asa departe de ce vrea ea. Poate gasesc niste ceasuri de dame ieftine si ii mai iau si parfumul pe langa. Trebuie sa vad cum sa fac.

Si eu am o mica colectie de ceasuri, nimic asemantor cu ce are ea, dar e ceva. Si incet, dar sigur o sa cresc eu colectia. Imi iau si eu unul, ce numai ei? Unu rose-gold mi-ar place, ceva elegant, si unul mai sport, pentru cand sunt imbracata in stilul meu cu didasi mei DC de care inca nu m-am despartit. Sau unul cum e cel din poza, care arata ca o bratara tare faina! E Guess! Imi place foarte mult culoarea bej inchis, merge cu aproximativ orice tinuta. Acele studs (stifturi) arata tare cool si are putina aura de non-conformist.

Comments

comments

Leave a Reply