Asa intre fete sa zapacim baietii

I need to know now, know now
Can you love me again? John Newman – Love me again

Am eu ce am cu melodia asta si cu mesajul ei – in legatura cu Edge of Tomorrow filmul, si de la love me again si love me again am ajuns, in capul meu, la seducerea…aaa zapacirea baietiilor. (faina treaba la 27 de ani inca le zic baieti, inca astept momentul cand o sa ma decid sa le zic barbati). Si nu ca as avea eu mega skills de seductie, dar asa putin acolo zic ca stiu sa flirt (doar is gemeni, cica am tehnici extra de flirt, si nici nu stiu ca aia fac), dar un lucru tot stiu, hainele clar conteaza in treaba asta, fie ca e vorba de haine la strand (chiar am zis haine la strand? :)) , ma refer la costume de baie cu push-up, cum e cel din poza de langa, care il si am 😛 ), fie ca e vorba de haine mai …mai de dormitor, niste babydolls (if u know what I mean), sau poate alt fel de costume de baie si cosplay.

Eu personal, as prefera, hmm…costumele de baie cu push-up si model fain, ca deh, nu strica ceva extra acolo sus, si babyd0lls. Ca ..poti sa zici ca is rochite de noapte, adica  pentru somn si vise placute. Mai ales atunci cand e foarte cald afara(nu cum a fost vara asta). I mean, hei, de ce sa nu dormim in hainute faine din satin si danteluta in loc de pijamaua cu Hello Kitty?

Acuma fiecare cu ce ii place. E vorba si de cum se simte comfortabil fiecare, dar totusi, usor is de zapacit baietii  cu niste danteluta si push-up. [insert sunet de fluierat aici]

Comments

comments

Leave a Reply