Sambata e zi de wellness

Nu stiu ce faceti voi sambata, dar eu, in general, incerc sa fac sa fie zi de wellness. Dinaia faina cu masti de fata, cremuit all over the body, ciupilire( daca e cazul), autobronzare(daca e cazul) – eh si acuma imi vine in cap melodia de la Corina  cu Autobronzant – si ce masca de par mai ramane de facut din cutiutele pe care le am.

Deobicei nu prea is asa de atenta sa fie totul bio, stiu ca ar trebui sa fiu mai atenta ce pun pe pielea mea, dar na, macar nu folosesc branduri suspecte, ci stau cuminte la cat de cat ce stiu. Si daca se poate, fac “homemade” stuff. Niste oua, niste ulei de masline si voila, parul meu ar face bine sa se simta mai bine.

Acuma evident ca nu as zice nu la niste cosmetice bio in sensul true. Vreau neaparat sa imi iau niste ulei de argan sau unt de cocos. Am auzit ca fac minuni pentru par. Si uleiul de ricin e bun pentru par.  Bine, parca vad, daca ma apuc de comandat online creme si masti si uleiuri, o sa imi iau si vitamine si alte cele. Ar trebui sa imi cumpar si niste parfumuri online.  Ceva de toamna. Sau poate minunatul si perfectul Calvin Klein – Sheer Beauty. Ah, iar am deviat de la subiect.

Deci ziceam de masti de par si wellness. Am o masca de fata cu minerale din Marea Moarta care promite cartofi prajiti si alte cele. Serios ca nu stiu daca chiar face ce zice acolo, mai ales ca uit sa o aplic cand si cum trebuie, asa ca isi face efectul de numa, dar pe termen scurt, face treaba buna. Nice clean skin.

Probabil ca e timpul sa imi pun reminders, sa nu uit sa imi aplic masca.

 

Comments

comments

Leave a Reply