Si iar mi-am ascuns didasi

Ok, nu is chiar didasi, is mai mult niste ceva papuci de skater (click aici pentru portia de muzica) care ii am din 1900toamna(6 ani) si mai mult ca sigur m-ati vazut at some point cu ei in picioare ca i-am purtat de i-au iesit penele ( ok nu i-au iesit nimic, ca arata aproximativ ca noi – spanac stie ce material e – piele intoaras –  dar am fost si pe munte cu ei si nimic, arata bine, talpa nu e roasa etc)

Am ajuns sa ma plictisesc serios de ei, i-am purtat atat de mult si ei nu dau semne de moarte incat m-am plictisit eu de ei. E timpul de schimbare  –  schimbare care se face prin a-mi ascunde papucii – ceva imi zice ca am mai scris despre asta –  atunci nu a functionat sa ii tin ascunsi, acuma am multe multe multe sandale(si pedichiura proaspat facuta), am tenesi, papucei de vara didasi, light, albi, si niste balerini..si eu tot port aia de iarna(sau orice anotimp, ca merg oricand).

Da, cred ca e timpul si sa imi iau altii, #firstworldproblems – didasi is in stare buna spre foarte buna – dar m-am plictisit de ei 🙂 ceva pe alb? dar vreau tot din piele intoarsa ca sa tina un secol, deci alb – neah…exista macar pe alb piele intoarsa?

OH well..o sa keep you updated cum merge experimentul cu ascuns didasi astia si pus balerini si sandale la vedere.

2 Replies to “Si iar mi-am ascuns didasi”

  1. Si eu am o pereche de papuci din astia. Ajunsesem sa ii detest :))). Acum zac pe undeva prin balcon pentru ca simpla lor prezenta ma irita :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *