Sa evadam de Paste intr-un sejur in Bulgaria

Da, ati vazut bine, va propun sa va petreceti Pastele departe de familie, departe de casa. Motivul este simplu: fara stres, fara galagie, fara pregatiri nesfarsite, fara o multime de treaba ramasa dupa plecarea tuturor. Vrem sa va relaxati cu adevarat si sa va simtiti bine pentru a incepe cu forte proaspete dupa acest miniconcediu. Voi nu ati vrea sa va relaxati si sa scapati de toate acestea macar pentru un an? De Craciun v-a ajuns cu toate astea, este momentul sa va ganditi si la voi. Asa ca haideti sa alegem un sejur in Bulgaria de aici!

Bulgarii au aceleasi obiceiuri ca si noi, sunt ca niste frati care nu vorbesc limba noastra. Cu toate astea, in ultimii ani, avand un flux atat de mare de romani pe litoralul bulgaresc, aproape toti angajatii hotelurilor au invatat macar expresiile de baza in romana si se poate comunica cu ei foarte usor.

Insa nu acesta este motivul cel mai important pentru care trebuie sa incercati o relaxare de Paste. Ci pentru ca va asteapta aceeasi cheltuiala, fie ca stati acasa, fie ca mergeti la bulgari. Cum asa? Ei bine, pentru cateva zile de relaxare cu All inclusive pretul incepe de la 64 de euro de persoana, iar acesta este doar pretul unui rand de haine, cu indulgenta, pentru ca toata lumea isi cumpara haine noi de Paste. Unde mai pui toate cumparaturile, mielul si saloanele de infrumusetare. Stiti si voi, foarte bine, ca sunt foarte multe cheltuieli la o sarbatoare atat de mare. Nu mai este nevoie sa va spun. Oricum ti-ai face calculele, iesi cel putin la aceeasi cheltuiala, daca nu chiar mai ieftin. Unde mai pui ca pentru copiii pana la 12 ani nu se plateste nimic daca sunt in camera cu 2 adulti.

In plus, hotelurile organizeaza pranz festiv de Paste, care nu difera aproape cu nimic de al nostru, asa ca va fi foarte usor sa te simti ca acasa.

In principiu, Albena este cea mai mare statiune din Bulgaria si cea in care merg cei mai multi turisti de Paste, asa ca aici veti gasi cele mai bune oferte. Agentia Ideal Tour a ales deja cateva si va asteapta sa le incercati si voi.

IdealTour
Agentie de turism
B-dul Unirii nr. 3, ap 22 Baia Mare,430242 Maramures, RO
Telefon: 0262 211 545

Comments

comments

Leave a Reply