Freut euch…

De cateva zile tot cu melodia asta sunt in cap, o cant peste tot, cred ca my sun and stars e acus satul de mine cantand, ca da, nu murmur, ci chiar cant…dar imi place, imi aminteste de copilarie si doar a inceput Adventul. De fapt e deja ziua 4 din Advent. Da, e perioada mea preferata, chiar daca uneori sunt putin Grinch, anul asta nu sunt, abia astept sa petrec Craciunul alaturi de cei dragi, stres de cumparaturi nu am, am cam luat toate cadourile, si cele care nu le-am luat, stiu exact ce, e doar o chestie de “sa ajung la magazinul ala” si nu e din categoria nu o sa fie in stoc.

M-am apucat sa citesc Inferno de Dan Brown, guilty pleasure, dar chiar imi place stilul lui, mai citesc ceva usor, love story de iarna, cu o tanti care si-a pierdut memoria, am terminat Game of Thrones cartea 1, am mancat prea multe dulciuri si nu am mai facut jogging. Lvl of regret?..nu asa mare

Am trisat cu my reading challenge pe GoodReads, de la 30 de carti la 20…oh well, nu stiu daca sa fiu dezamagita ca nu am prea citit sau sa fiu happy ca nu am citit pentru ca aveam alta ocupatie sau umblam toata ziua si eram prea obosita sa mai si citesc seara…cred ca pe de-o parte e mai bine asa, ca am petrecut timp…pe afara.

La voi cum e cu pregateala de sarbatori? Ati luat toate cadourile?

One Reply to “Freut euch…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *