Cum gasesti ce vrei sa faci? – some ramble inside

Ma uitam la Sex and the City serialul (iar) si zicea la un momenta dat ca it is time to let go of your fears and embrace your dreams….si ma intrebam…what are my dreams again?

Am cateva, ok 3, carti de self help – cea super mega faimoasa de la Norman Vincent Peale – Forta gandirii pozitive, Napoleon Hill/Clement Stone- Cheia succesului – Gandirea pozitiva (care citeaza mult din Norman Vincent Peale) si desigur Getting things done de David Allen (care are, in my world, un limbaj prea…fancy).

Toate astea 3 pleaca de la premiza ca stii ce vrei de la viata, dar eu nu stiu, nu cred ca stiu ce imi place, ce vreau sa fac, ce vise am

Mihai zicea sa incep cu my bucket list – e o idee, dar tot nu prea vad cum intra la my dreams, la ce vreau sa fac, ce vis sa urmez, care sa fie acela in viata mea, ce drum am…nu, nu visez la bani, vila cu piscina sau masina luxoasa, daca e chiar sa ma leg de partea materiala atunci pot zice ca vreau locasul meu, sa fie casa, sa fie apartament, nu cred ca ar conta, cu toate ca o casa cu mansarda ar avea castig, dar si un apartament cu balcon unde sa imi pot bea cafeaua duminica dimineata cu the one I love, e la fel de perfect. Da, uite aici e un vis…sa am dormitorul la mansarda, sa vad stelele cand dorm…dar ca sa indeplinesc aia, trebuie sa imi gasesc jobul viselor sau sa castig la loto, hehe. Vreau sa imi pot decora locuinta cu decor de toamna. Nu stiu de ce, dar din toate varaintele de decoratiuni, cele cu tema toamna mi se par cele mai frumoase.

Voi cum ati descoperit ce vreti de la viata, daca ati descoperit? ca nu partea materiala ma intereseaza, banii nu sunt totul, chiar nu sunt. Atat timp cat pot sa am o viata decenta, imi pot bate capul ce vreau sa fac si sa fac ce vreau…problema e ca nu stiu ce vreau.

Am 26 de ani si nu stiu ce vreau si e deprimant uneori asta. Gandeste pozitiv si o sa poti face tot ce iti propui, eh daca nu m-as plictisi asa repede de tot ce imi propun si toate proiectele pe care le incep, ce bine ar fi.

Spre exemplu, I like ce lucrez acuma, chiar dupa transfer la alt departament, dar imi lipseste, uneori, interactiunea umana, nu as schimba my job, daca nu e musai, e un job care imi da posibilitatea sa fac multe intre timp si libertatea sa follow my dreams…care sunt?

citat ” de la Zoso  de pe blog –  – “Cheia nu e ” the secret” cheia e sa pleci in %^%& mea ( daca se permite ) din corporatia aia unde capsezi foi si sa te apuci sa faci goblenuri daca stii ca iti place sa cosi.”  “

3 Replies to “Cum gasesti ce vrei sa faci? – some ramble inside”

  1. Pai daca iti place jobul si vrei casa cu dormitor cu vedere la stele… ce vrei sa faci altceva? Ca nu prea inteleg.
    Daca ai un job misto poate asta iti va aduce in timp dormitorul ala exceptional. Momentan pleci de la baza – job si mergi pe drumul asta ca sa ajungi la tel, dormitorul de la mansarda.
    Desi probabil cand vei ajunge sa il ai sau chiar inainte o sa constati ca mai vrei si altele. 🙂

  2. Adriana, I know where you’re comming from :)) si mie mi se pare ca plutesc cumva fara sa stiu exact ce ar trebui sa fac. dar cand ma lamuresc te anunt :D. sper sa faci la fel 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *