Time will heal

Asa era parca, nu? Ma gandeam cum la inceputul anului am facut un plan de lupta pentru 2013 si cam toata viata mea era frumos planificata …stiti si voi la ce ma refer, doar is fata, dooh, oare ce se intampla si urmeaza si ce altceva as putea sa fac?

Dar, se pare ca nu intotdeauna ce planuiesti asa frumos si cu siguranta o sa se si intample. E 2013, e 13, e anul meu(cifra mea) norocos, what could go wrong? sau poate aia e ideea, e anul meu norocos, so schimbarea e buna.

De la planuri frumoase si bine puse la punct si asa o sa fie …pana si ce mobila si cum sa aranjam totul, am ajuns la  – cum e viata ca single? have no idea! si nici nu ma prea vad/vedeam in postura asta – pentru ca I have way too much love to share, care nu a fost folosita.

Cam asta e pe scurt, e interesant cum de la planuri si totul frumos pregatit, in cateva zile /luni se poate schimba totul. De ce? nu stiu! poate sunt oameni care apar in viata care ne fac sa ne gandim si sa analizam (prea mult uneori), poate sunt oameni care dispar sau se indeparteaza care ne fac sa luam decizii – oh, cred ca nu are nici o logica ce scriu.

Ce stiu e ..ca sunt bine. Au fost 6 ani cu multe ups and downs, evident ca acuma alea rele in vin in cap, dar sa nu fiu carcotasa, a fost si bine…dar e a fost si sunt bine acum. Nici eu nu inteleg ..nici ceilalti nu inteleg ca si de ce sunt bine. Ok, am momentele mele, dar sunt bine.

Let the summer begin! Imi era dor sa rad cu lacrimi.

Save

6 Replies to “Time will heal”

  1. Planurile sunt tot acolo nu au fost aruncate. Stiu i am to blame dar nu pot renunta atat de usor. Nu pot renunta pentru ca te iubesc

  2. Si eu cred ca oricat de multe suisuri si cobarasuri am avea in viata, important e sa mergem mereu mai departe si sa invatam cate ceva din fiecare experienta. Si uneori, schimbarile sunt bune… :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *