GamesLine si Black Friday, dar mai repede


Ca sa intelegeti ce zic – de GamesLine stiti deja sau daca nu – GamesLine este un magazin online (premiat la Gala eCommerce) care vinde evident jocuri si altele legate de jocuri – gen niste tricouri originale tare misto sau alte tastaturi.

De nebunia cu Black Friday (23 noiembrie 2012) stiti, e ziua aia in care in America toata lumea se calca in picioare pentru reduceri. Probabil ca as face la fel 😛 dar hei, eu iubesc sa cumpar online.

Chiar daca Thanksgiving nu a prea prins la noi (nu, curcanule, no, thank you), Black Friday a prins si cei de la GamesLine au decis sa faca ceva special – Black Hours care e ceva mai repede, adica e luni, in 19 noiembrie! (da, acuma luni!) si presupune ca intre orele 09:00-17:00 o sa fie reduceri de pana la 70% pe site!

Sper exemplu WoW Mega Pack o sa fie sau Max Payne 3 si multe altele care o sa le vedem luni!

Bine, jocul la care visez eu e deja la reducere 😀 asta ca sa vedeti ca au reduceri tot timpul anului, dar o sa fie misto luni 😀 (a da, astept sa imi iau laptop mai fancy ca sa joc Prince of Persia, dar las ca vine Craciunul si my new Toshiba …cred )

Comments

comments

One Reply to “GamesLine si Black Friday, dar mai repede”

  1. Nov 17 2012

    ceva mai fresh ai?

Leave a Reply