Cadouri nepotrivite primite

dAImon imi pune o intrebare mai ciudata asa..zic ciudata, ca nu pare genul de intrebare la care as raspunde in public.

Mama m-a invatat sa fiu politicoasa si sa accept cce primesc cu zambetul pe buze si cu woau si interesant si alte dinastea cat mai artistic si recunoscator posibil.

Dar vai cate cadouri nepotrivite am primit de-a lungul timpului.

Tocmai mi-am dat sema ca leapsa asta era primita cam pe vremea cand era ziua mea (iunie 😛 ) si da si atunci am fost cadorisita cu te miri ce minuntatii pe care le-am primit recunoscatoare, unele nici acum despachetate (adica na stiu ce e inauntru, tocmai! )

Spre exemplu, nu inteleg cadourile in obiecte decorative de la oamenii care nu ma cunosc –  aici ma refer la nu ma cunosc la ce imi place. Nu, o farfurie ciudata care nu stiu nici acum la ce e buna nu ma ajuta. Apreciez gestul, dar o punga de bomboane era mai utila si nu ramanea impachetata. (imi vin idei de dat mai departe).

dAImon povestea de carti si vin –  de ambele sunt consumatoare – carti nu prea imi cumpara lumea decat la cerere – gen Seba mi-a luat Stapanul Inelelor triologia si al meu frate mi-a luat Jurnalul unui Mag si asta pentru ca le-am cerut eu expres. ( le usurez chinul 🙂 ) sau placa video 😛 sau te miri ce, dar la cerere le primesc 😀 si vin, pai na, oare mai e cineva din familie care sa nu stie ca apreciez Recas Pinot Noir? restul oricum nu se incumeta la astfel de cadouri.

Oricum ca sa previn cadouri …hmm ..nepotrivite..am mai nou wishlist pe Pinterest 😛

chiar, voi dati mai departe ce primiti cadou si nu e pe gustul vostru?

 

3 Replies to “Cadouri nepotrivite primite”

  1. Eu, sau mai bine zis noi (eu si sotul) am primit cadou o vaza din aia imensa, decorativa, ce ar trebui pusa in vreun colt al camerei, presupun. Da’ ce naiba sa tin in ea? Si e cadou de la finii nostri, asa ca nu pot scapa de ea.

  2. Un sac de cartofi de ziua mea. Cred ca eram in anul II.

    Un parfum care mirosea a… urina. Si o groaza de alte cosmetice deloc pe gustul meu.

    Toffifee. De prea multe ori, in conditiile in care mie nu-mi place caramelul ala pe care trebuie sa-l mesteci, nu-mi plac alunele si ciocolata aia din ele mi se pare ca-i mai degraba ceara maro. Poiana cu alune. Si altele de gen.

    O groaza de haine hidoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *