Ringer 2011 –

Iei, am gasit un nou serial care sa imi placa!(de la Oana inspiratie) Si bonus e cu 2 din actori mei preferati, Sarah Michelle Gellar si Ioan Gruffudd, despre care am scris la Amazing Grace. So, numa dupa actori e clar ca e fain. Numai ce a inceput, 2 episoade, urmatorul apare in 28 septembrie  si sper sa fie cat mai multe.

Povestea e cam asa, Sarah este Bridget, o dansatoare exotica care este martora unei crime si este protejata de politie pentru a depune marturie impotriva criminalului, un big mafia. Ea fuge, nu crede ca o poate proteja politia si merge la sora ei geamana, Siobhan(nume ciudat). Aceasta din urma are o viata aparent perfecta, bogata, casatorita cu un sot perfect, Andrew(Ioan Gruffudd cu accent specific britanic), dar doar aparent. Cele doua merg cu barca pe mare si Siobhan se sinucide(defapt e in Paris), iar Bridget ii ia locul.(Familia lui Siobhan nu stia ca mai are o sora geamana, ea e casatorita de 5 ani si cu Bridget nu s-a vazut de 6). Siobhan avea amant, e insarcinata in 4 saptamani si nu se intelege cu sotul.

Suna a cliseu, dar e foarte interesant.

Later edit – Siobhan \sio(b)-han\ as a girl’s name is pronounced sha-VAHN. It is of Irish and Hebrew origin, and the meaning of Siobhan is “God is gracious”.

image source

2 Replies to “Ringer 2011 –”

  1. Si pe mine m-a cucerit. 🙂
    Foarte bine ca ai adaugat acea mentiune despre numele Siobhan, si mie mi se parea tare ciudat. L-am mai auzit, dar mi-era chiar greu sa-l pronunt. Stiam ca e de origine irlandeza, l-am auzit mai ales in filme sau seriale ce aveau actiunea in Irlanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *