Blog day 2011

Anu trecut am sarit peste, dar anul asta scriu 🙂 si in 2009 am scris

blog day

BlogDay posting instructions:

 1. Find 5 new Blogs that you find interesting
 2. Notify the 5 bloggers that you are recommending them as part of BlogDay 2010
 3. Write a short description of the Blogs and place a link to the recommended Blogs
 4. Post the BlogDay Post (on August 31st) and
 5. Add the BlogDay tag using this link:
  http://technorati.com/tag/BlogDay2010 and a link to the BlogDay web site at http://www.blogday.org

5 bloguri descoperite anul asta sau cel putin de la 31 august 2010 pana acuma.

 • Clar primul e Locul in care imi vars ineptiile al Oanei. E atata de amuzanta fata asta si tare rau imi pare ca nu am descoperit mai repede ce om de treaba e, scrie mult, des si scrie exact cum vorbeste, adica foarte captivant.
 • Ale Palconi, alt blog ce imi pare rau ca nu l-am gasit mai repede, are multe articole interesante si mai nou are o serie interesanta despre Marii Lideri ai lumii care o urmaresc si o laud la toti cunoscutii. (adica spamez lumea cu link-uri).
 • Dojo Blog, o stiam demult pe Dojo ca si blogger, dar abia de anu asta am inceput sa ii citesc fiecare articol, si bine fac, ca invat atatea lucruri noi de la ea(si o si invidiez pentru profesia ei si pentru faptul ca isi urmeaza pasiunea si ne povesteste despre asta, eu inca imi caut pasiunea). Bonus, mai nou scrie despre carti si o face intr-un fel atat de sincer incat imi vine sa 1. cumpar ebook reader 2. sa citesc ce citeste ea.
 • Makavelis, dinnou un blogger pe care il stiam ca exista, dar nu il citeam zilnic, dar abia de ceva vreme il urmaresc indeaproape si imi place, stil funny/serios si articole interesante, imi plac mult cele despre job, defapt cam toate. Gandim la fel, as putea zice.
 • Alex Negrea, care as rezuma ca fiind sursa mea de informatie cu privire la social media in versiune romaneasca. Si arata bine 🙂

Ca si chestie, eu citesc toti bloggeri de mai sus, dar de comentat rar apar pe acolo. Ca nu stiu, eu sunt genul de cititor si mai putin comentator. Nu e bine pentru self-marketing, dar…

Comments

comments

8 Replies to “Blog day 2011”

 1. multumesc pentru aprecieri. e mare lucru sa gasesc o femeie care sa gandeasca la fel ca mine 🙂

  1. 🙂 a contat mult si faptul ca am avut ocazia sa te cunosc personal, schimba mult perspectiva daca cunosti oamenii din spatele blogurilor

 2. Și eu îți mulțumesc frumos de apreciere! Noroc cu PLUS NOI și Esența Vieții, că așa cred că am aflat prima dată una de alta :))

  1. da cam de pe atunci am interactionat, si tare imi pare rau ca nu au ajuns intre castigatori. 🙁

 3. Thanks! Daca stiam ca suntem pe aceiasi lungime de unda la atatea chestii poate vorbeam si in faculta, nu? :)) Te pup!

  1. eh mai bine mnai tarziu decat deloc 🙂

 4. Blogul lui Dojo, Makavelis si al Oanei il citesc si eu zilnic sau macar saptamanal!

  1. ce fain, inseamna ca avem aceleasi preferinte

Leave a Reply