una din zilele alea

In care nu am chef de nimic. Nu am chef sa pun hainele in dulap, nu am chef sa imi fac patul, nu am chef sa citesc, nu am chef nici sa manc..a, chiar am mancat azi? Nu am chef sa ma joc, nici sa ma schimb in haine normale, inca sunt in pijamale (17.25 aici). Mi-e lene si as atarna pe scaunul asta cu ochii la monitor sau sa privesc pe geam, dar sa nu fac nimic. Cred totusi ca ma voi pune sa termin de citit Fratia Inelului ca abia astept sa citesc Cele doua Turnuri. Tocmai am iesit cu fratia din Lothlorien si sunt cu ei cu barca pe Raul Anduin.
At least am facut azi ceva o masca de ou si ulei de masline pentru par(e cea mai buna combinatie) si una de lapte si nucsoara pentru fata. Ma gandeam ca sa aplic o chestie de genul in fiecare saptamana, dar nu stiu cand e urmatoarea zi de vineri in care nu am chef de nimic, da nimic..
Voi ce mai faceti? Cum va petreceti weekendul?

2 Replies to “una din zilele alea”

  1. Eu sper sa ma relaxez. Toata vacanta de iarna am fost ocupata, am lucrat si pe 25, si pe 23, pe 24 si 31 am facut curat si mancare, chiar am nevoie de cateva clipe pentru mine.
    Cum saptamana viitoare e ziua mea, cred ca voi merge cu mama sa-mi cumpere un cadou, o sa citesc, o sa incerc ceaiuri noi, s.a. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *