Daca as fi pentru o zi presedinte

Nu e leapsa, dar o facem daca trebuie 🙂

– daca as fi pentru o zi presedinte as da o lege care sa interzica purtarea pantalonilor de training inafara activitatilor sportive sau ca haine de casa. Singura exceptie sunt copiii pana in 14 ani!

Am zis!

(total uncool la chef sa vii in pantaloni de training)

– bine as interzice si manelele, da aia e alta poveste.

Comments

comments

6 Replies to “Daca as fi pentru o zi presedinte”

 1. Depinde de chef! Daca e unu prin camin, merge si in training, daca mergi intro “zgomoteca”, sau te duci la clubareala, sincer nu prea merje. Da hai sa mai zic ceva, decat o pereche de blugi rantuiti si rupti, sau de pantaloni cu wc-ul inclus, sau cu pantaloni de gay (la baieti), sau din aia nituiti si impodobiti cu lanturi de tinichea, parca tot mai bine merge o pereche de training. Nu?

  Si de manele… aici fiecare cu ce ii place, manelistul cu maneaua, rokaru’ cu rokaiala, hip-hopu’ cu hip-hopareala samd.

  Si totusi, daca as fi pentru o zi presedinte… as da o lege care sa ma propulseze in functia de Presedinte al Romaniei… timp de 10 ani, asa ca Base, ca sa se oftice unii si altii! 😉

  1. @Alex da in camin intra la categoria haine de casa. Legat de manele, nu cu manelele ma cert ci cu cocalari si pitipoancele si stiul lor vestimentar/ de a fi.

 2. Moartea pasiunii sunt pantalonii de trning la asorteu cu pantofi cu toc si geanta eleganta. Ultimele 2 accesorii musai din lac.

  1. @Iulia oo da, ala e stil de liceu 🙂 adica pe cand eram la liceu vedeam mult imbracate asa, sper ca le-a mai trecut

 3. Nu, nu le-a trecut. 🙂

 4. Frumoase posturi…

  Treci si tu si spune-ti parerea despre posturile mele, ms….

Leave a Reply