Reteta de saptamana asta – Tocanita de ciuperci

Easy one si sanatoasa…fara CARNE

Ingrediente

4-5 cepe medii, 1kg ciuperci, faina, smantana, piper, sare, optional patrunjel

Asamblare

ceapa tocata marunt se prajeste putin in ulei, se adauga ciupercile(spalate si curatate de pielita) taiate feliute si putina apa. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie ciupercile.
Apoi amestecam separat 1 lingura faina cu 3-4 linguri smantana cu piper, sare si patrunjel care se adauga la ciuperci.

Facem sau nu o mamaliga(sau paine) si pofta buna.

Deci bucatica aia de mamaliga atata a mai ramas pentru poza 😉

si prajitura Albinuta ornata de Halloween.

Sper ca ati avut un weekend odihnitor si frumos.
Saptamana placuta va doresc..

blogger-emoticon.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *