TBR pentru luna Februarie

Am invatat si eu ce inseamna TBR – to be read –  adica de citit, adica ce planuiesc sa citesc luna asta:

Pana una alta, de la 1 ianuarie si pana acuma am citit 7 carti –  am fost harnica 🙂 in ritmul asta o sa ajung la cele 35 pe care mi le-am propus, inainte de finalul anului.

Am terminat deja Divergent de Veronica Roth si The Book of Three de Lloyd Alexander –  un roman clasic, cu un porc care prezice viitorul si daca eram copil de 11 ani poate eram super fascinata de serie – dar daca o sa am un copil de 11 ani – o sa ii dau sa citeasca seria, ca are multe de invatat de acolo: despre respect, despre rabdare, despre cum sa nu judeci o persoana dupa aparente, despre cum sa treci peste frica de ceva etc. Da, e plina de lectii de viata.

Deci, pentru luna februarie, cele 18 zile care au mai ramas din ea, am in plan sa citesc:

  • Vampire Academy by Richelle Mead cartea numarul 1 si poate si a doua, ca pe astea le detin momentan. Multumesc Elefant.ro de oferta de 5 lei la ele.
  • Daughter of Smoke and Bone #1 by Laini Taylor –  De asta am tot auzit pe youtube si am zis ca e bine sa pun si eu mana pe ea, mai ales ca toata lumea zice cat de faina e scrisa.
  • Mistborn: The Final Empire by Brandon Sanderson – am inceput asta ca si audiobook, dar cumva nu erau capitolele in ordine si trebuie sa o iau de la inceput si sa o citesc frumos. Pe kindle.
  • Turnul de Simon Toyne – am citit si detin in format de hartie primele doua, am inceput a treia, dar am ajuns la jumate si din ceva motiv nu ma repuc de ea. Nu e o rea sau plictisitoare, dar cumva nu se prinde de mine.
  • Ptolemy’s Gate – Jonathan Stroud book #3 din seria Bartimaeus – mi-au placut primele 2, adica mi-a placut personalitatea lui Bartimaeus si imi venea sa il bat uneori pe Nathaniel, dar e destul de distractiva si faptul ca Bartimaeus “vorbeste” direct cu cititorul face sa fie a good read.

Voi ce planuiti sa cititi luna asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *