Inapoi la sport

A trecut ceva timp de cand am facut ceva sport, ca lene, ca vreme, ca sarbatori, ca lasa maine, ca iar vreme urata, ca eu vreau sa alerg, dar ninge, ca scuze si scuze. Dar, la fel ca anul trecut, a inceput The Wellness Challenge la lucru si cum anul trecut am luat locul 3, anul asta trebuie sa fiu mai buna. Ok, nu aia e ideea, dar imi place ideea de comunitate si de competitie si ca am ceva “de facut” ca sa primesc puncte. Ca da, primim pentru fiecare luna cate ceva de …miscat.

Luna asta, spre exemplu, avem Plyometrics Abs si e cam greu haha. Plus, fara chestii prajite. Aia nu a fost greu, de la 1 nu am mai mancat nimic prajit cu ulei sau ceva neam cu ulei, totul facut la cuptor sau fiert. De luna trecuta nu am mai baut nimic acidulat si imi e dor de cola πŸ™ Am redus serios zaharul din viata mea si e destul de greu sa ma dezobisnuiesc de el. Chiar creaza dependenta 😐

Pana una alta, m-am reapucat de 30 day shred, sunt la ziua numarul 2 si pe langa ca vreau sa slabesc acele 2 kg puse de Craciun (si mai cateva pe langa alea, care au ramas de asta vara, ca totusi am 10 de pierdut pana ajung la greutatea dorita vs pana arat cum vreau in oglinda), cel mai important motiv pentru a ma reapuca de 30 day shred a fost – a inceput sa ma doara iar spatele 😐 si acele exercitii m-au ajutat mult la problema aia.

Oh well, o sa povestesc probabil despre evolutia mea si despre ce alte challenges o sa mai primim la lucru πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *