Flori

Am povestit eu cum eu si my sun and stars ne cautam apartament cu cateva camere si cel putin un balcon pe care sa ne facem o mica oaza de relaxare, cu flori, ghivece, mini canapea si masuta cu cani de ceai sau cafea. Flori la ghiveci gasim usor, luam de la mama probabil, ca ea are multe si colorate si de tot felul, fie flori de camera fie flori de exterior. Mamei mele ii plac tare mult florile, eu sunt mai asa si asa, imi face placere sa am flori, dar nu sunt asa pasionata de ele incat sa imi cumpar carti si carti cu si despre ele (cum face mami).

Acuma stiu ca e in cautare de o carte (si implicit si de seminte si ghivece adecvate) cu flori de primavara, ca sa faca un mic update la ce avem pe acasa si sa vedem de ce unele flori nu se dezvolta asa de bine.

Printre florile mele preferate de primavara se numara brandusele si lalelele. Nu, nu frezia, aia e glabena si prea simpla, dar imi place sa admir brandusele in pamant, atat de simple si de frumoase. Lalelele imi plac mai mult ca si trandafiri sau crini. Imi amintesc ca tot timpul cand se termina scoala in iunie trebuia sa duc la scoala crini, mari si albi, la doamne invatatoare. Cred ca de aia nu is printre preferati mei, ca trebuia sa ii car dupa mine la scoala. Hehe.

Vorbeam la un moment dat cu mami despre cum am putea sa punem in solar flori si sa ne apucam de vanzarea lor, spatiu avem, dar nu stiu daca am avea deschidere, aici la Periam, poate daca am duce la piata la Timisoara sau in alt oras, dar aici local nu cred ca ar avea prea mult rost, nici flori la ghiveci, nici buchete de flori. E totusi o idee, mai ales ca semintele nu is asa scumpe, solarul il avem, deci s-ar putea pune in practica.

Comments

comments

Leave a Reply