Umidificator de camera

Nu stiu la voi cum e, dar la my sun and stars acasa, aerul e tare tare uscat. Ni se usuca nasul, ni se usuca gatul ( mai ales mie pentru ca doarm cu gura deschisa), si trebuie sa gasim o solutie. Stiu ca fratele meu mai mare si-a cumparat umidificator de camera si ii e mult mai bine. Doarme mai bine si el si logodnica lui si nu se mai trezesc noaptea sa foloseasca spray nazal. La mine acasa am o tona de plante pe pervaz care asigura umidificarea aerului din camera si nu am nevoie de ajutor pentru respiratie.

Daca pentru ei a functionat, de ce nu ar functiona pentru noi? Mai ales ca avem aceasi problema cand suntem la Deva si la bloc e aerul asa de uscat si nu sunt plante care sa compenseze. Ne-am interesat de unde am putea sa cumparam si am ajuns la un site de lucruri pentru prunci – BestKids.ro. Au multe lucruri interesante de vanzare, atat de necesare unei proaspete mamici sau daca esti in cautarea de cadou pentru un bebelas sau scolar (cum suntem noi acuma, o sa va povestesc eu si asta, sau va pun poze). Am vazut ca au si saniute (chiar au oferta la ele acuma), au si produse de la National Geographic, dar si altele care ajuta la sanatatea copilului, gen aparate de aerosoli ( din ce am citit este un aparat care converteste medicamentele lichide intr-un nor de aer care poate apoi sa fie inhalat de pacient. Recunosc, nu stiam ca exista asa ceva si ca poti sa il cumperi usor online sa il ai acasa, mai ales ca de obicei contine masca pentru adult si copil, deci e poate sa fie folosit de toata familia).

Revenind la umidificator, mai mult ca sigur o sa achizitionam unul si is sanse mari sa luam de pe site-ul mentionat – pretul pare ok si vad ca au transport via curier (ceea ce e intotdeauna bine) si ajunge repejor la Deva.

Comments

comments

Leave a Reply